URBAN

Residentiële en commerciële constructies tot op een hoogte van 15 meter

Efficiënt en veilig onderhoud van glaspartijen vanop de begane grond met een hoge afwerkingskwaliteit.

Door gebruik te maken van telewash systemen en Ro techniek kunnen we de risico’s van traditionele ramenwas,  met repetitief en potentieel gevaarlijk ladderwerk, tot een minimum beperken. Een schoner resultaat met minder moeite en dat voor een merkbaar langere periode.

-> Interesse?  Neem contact op! <- 

ZENIT

Residentiële en commerciële constructies vanaf een hoogte van 15 meter

Geautomatiseerd onderhoud van middelhoge constructies met behulp van een borstelmachine, optioneel in combinatie met ultra zuiver Reverse Osmosis (Ro) water. 
Toepasbaar op verschillende oppervlakken en materialen.  Glaspartijen, gevelbekleding in kunststof, gecoate sidings, steen en meer.

 

Tot op een hoogte van 30 meter uitvoerbaar door ROWW medewerkers vanaf een hoogtewerker.

-> Interesse?  Neem contact op! <- 

APEX

Residentiële en commerciële constructies vanaf een hoogte van 30 meter

Geautomatiseerd onderhoud van hoge constructies met behulp van een borstelmachine, optioneel in combinatie met ultra zuiver Reverse Osmosis (Ro) water via de bestaande onderhoudsinstallatie met of zonder gondel.  Toepasbaar op verschillende oppervlakken en materialen. 
Glaspartijen, gevelbekleding in kunststof, gecoate sidings, steen en meer.

 

Vanaf 30 meter tot ongelimiteerde hoogte.

-> Interesse?  Neem contact op! <- 

RES

Renewable Energy Services


Geautomatiseerde reiniging van PV installaties door gebruik te maken van telegeleide borstelmachines met optioneel RO water hoge efficiëntie bij toepassing op grote oppervlakken.  Dankzij de hoge werksnelheid kan de rendabiliteit van de installatie optimaal worden gehouden.

Ook zijn onze machines inzetbaar voor het snel en efficiënt reinigen van windturbines, waar vervuiling tot 2% rendementsverlies veroorzaakt.

-> Interesse?  Neem contact op! <- 

NEO

Renewable Energy Services


Geautomatiseerde reiniging van grote glaspartijen en constructies met specifieke architectuur, waar toegankelijkheid of veiligheid een factor zijn. 
Door ook hier gebruik te maken van telegeleide borstelmachines met optioneel RO water kunnen gebouwen en constructies eenvoudig schoon gehouden worden.

-> Interesse?  Neem contact op! <-