top of page

Reiniging van uw grindvloer in Vlaams-Brabant

✓ Verschillende ondergronden

✓ Milieubewuste aanpak

✓ Efficiënte en snelle reiniging

Wij staan klaar voor de reiniging van uw grindvloer in regio Vlaams-Brabant, Klein-Brabant en Mechelen. Dankzij onze hulp is uw grindvloer weer net als nieuw, zonder risico op beschadiging aan de vloer. Vertrouw op Ro Water. Works, onze firma uit Bornem, en reken op een prachtig eindresultaat en de beste service.

Moeten uw muren gereinigd worden?

Dankzij onze reiniging wordt uw grindvloer volledig proper

Een grindvloer oogt zeer mooi en vereist weinig onderhoud. Deze vloer moet jaarlijks wel eens grondig gereinigd worden, en dat is minder eenvoudig. Zeker bij open grindvloeren is de reiniging een lastige klus, aangezien stof, vuil en water zomaar tussen de steentjes kunnen dringen. Daarnaast mogen er hiervoor geen zurende of bijtende schoonmaakmiddelen gebruikt worden, laat staan hogedrukreiniging. Het is dus een goed idee om een ervaren schoonmaakfirma in te schakelen voor deze reiniging van uw grindvloer. Ons bedrijf voert al meer dan 10 jaar allerhande binnen- en buitenreinigingen uit op een grondige, doch milieuvriendelijke wijze. Wij hanteren de SoftWash-methodiek, waarbij enkel biologische en ecologische producten gebruikt worden. Dankzij deze techniek wordt het vuil doeltreffend losgeweekt van het oppervlak en afgevoerd. Overigens rekent u niet alleen op ons voor de reiniging van uw grindvloer, maar ook voor andere ondergronden buiten, zoals verhardingen, opritten en paden. Zo schakelt u ons ook in voor de reiniging van uw klinkers.

muur reinigen

Vertrouw op onze expertise

Heeft u interesse in onze diensten voor de reiniging van uw grindvloer? Neem dan zeker contact met ons op om uw vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij vertellen u graag alles wat u moet weten. Wilt u eerst enkele voorbeelden van ons werk zien? Bekijk dan onze projecten en laat de beelden voor zich spreken.

bottom of page