top of page
Urban Cleaning Service

URBAN

Dankzij onze innovatieve technieken kunnen wij de reiniging van onder meer structurele beglazing uitvoeren vanop de begane grond. Zo bekomen wij een schoner resultaat, met minder moeite en minder risico’s.

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font. Feel free to drag and drop me anywhere you like on your page. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

Efficiënt en veilig onderhoud van glaspartijen vanop de begane grond met een hoge afwerkingskwaliteit.

Door gebruik te maken van telewash systemen en Ro Water techniek kunnen we de risico’s van traditionele reiniging,  met repetitief en potentieel gevaarlijk ladderwerk, tot een minimum beperken. Een schoner resultaat met minder moeite en dat voor een merkbaar langere periode.

Particulieren - Ondernemingen - Instellingen - Overheden.

Urban

Onderhoud van raampartijen in Vlaams-Brabant

Bent u op zoek naar een specialist voor het onderhoud van uw raampartijen in regio Vlaams-Brabant, Klein-Brabant of Mechelen? Dan staat Ro Water. Works uit Bornem voor u klaar. Ons bedrijf heeft reeds jaren ervaring met de reiniging van structurele beglazing in heel het land. Schakel ons in als ruitenwasser voor uw kantoorgebouwen en reken op een glashelder resultaat.

Een grondig onderhoud van uw raampartijen

Als specialist op gebied van buitenreiniging in Vlaams-Brabant zijn wij de ideale partij voor het onderhoud van uw raampartijen. U schakelt ons in voor de reiniging van structurele beglazing bij residentiële en commerciële constructies tot op een hoogte van 15 meter. Als u op zoek bent naar een ruitenwasser voor appartementsgebouwen of kantoorgebouwen, zit u bij ons dus goed. Wij zorgen voor een efficiënt en veilig onderhoud van de raampartijen vanop de begane grond met een hoge afwerkingskwaliteit. Door gebruik te maken van telewash-systemen en de RO-watertechniek kunnen we de risico’s van traditionele reiniging van structurele beglazing, met repetitief en potentieel gevaarlijk ladderwerk, tot een minimum beperken. Zo bekomen wij een schoner resultaat met minder moeite, en dat voor een merkbaar langere periode.

Een bijzonder breed aanbod aan diensten

Niet alleen als u op zoek bent naar een ruitenwasser voor de buitenkant van uw gebouw staan wij voor u klaar. U rekent namelijk ook op ons voor de ramenwas binnen. Sterker nog, wij zijn niet alleen werkzaam als ruitenwasser voor kantoorgebouwen, wij nemen graag de volledige reiniging op ons. Als u bij ons een onderhoudscontract voor kantoorreiniging afsluit, rekent u op de hoogste kwaliteit. Zowel particulieren, ondernemingen, instellingen als overheden kunnen bij ons terecht voor het onderhoud van raampartijen, daken, en nog veel meer. Van de reiniging van uw structurele beglazing tot het schoonmaken van uw gevel, wij voeren het steeds uit met een grote nauwkeurigheid én oog voor het milieu.

Maak snel uw afspraak

Heeft u interesse in de diensten van onze ervaren firma voor het onderhoud van uw raampartijen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen om uw project te bespreken. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u op, zodat u op voorhand weet hoeveel de reiniging van uw structurele beglazing u zal kosten. Onze ruitenwasser komt dan zo snel mogelijk langs bij uw kantoorgebouwen.

bottom of page