top of page

Ruitenwasser voor buiten in Vlaams-Brabant

✓ Verschillende ondergronden

✓ Milieubewuste aanpak

✓ Efficiënte en snelle reiniging

Dankzij onze ruitenwasser zijn de ramen buiten uw gebouw in regio Vlaams-Brabant weer glashelder. Ro Water. Works uit Bornem is uw expert op gebied van innovatieve en ecologische reinigingstechnieken. Bij ons rekent u op een snelle, grondige en duurzame ramenwas van de ruiten buiten uw gebouw.

Moeten uw muren gereinigd worden?

De ideale ruitenwasser voor buiten

Als specialist op gebied van duurzame buitenreiniging is de ramenwas buiten uw gebouw voor ons een peulenschil. Dankzij ons gebruik van de bekende SoftWash-methodiek slagen wij er niet alleen in om vuil te verwijderen, maar ook om de oorzaak van de vervuiling aan te pakken. Zodoende blijven uw ramen langer proper. Bij het wassen van ramen gebruiken wij enkel ecologische producten, zoals omgekeerde-osmosewater. Dat is de zuiverste vorm van water die bestaat, waardoor het ideaal is voor allerhande reinigingen. Wij zijn werkzaam als ruitenwasser bij kantoorgebouwen, maar ook particulieren kunnen op ons rekenen. Bent u niet alleen op zoek naar een ruitenwasser voor buiten, maar zoekt u ook iemand die de ramenwas binnen op zich kan nemen? Wij staan voor u klaar.

muur reinigen

Neem vandaag nog contact met ons op

Onze ruitenwasser staat klaar om de ramenwas buiten uw gebouw uit te voeren. Neem snel contact met ons op om de prijs en practicalia te bespreken. Ook voor de reiniging van dakbeglazing kunt u op ons rekenen. Heeft u nog enige twijfel over de doeltreffendheid van onze technieken? Laat onze officiële keurmerken en onze projecten u overtuigen.

bottom of page