top of page

Ruitenwasser voor binnen in Vlaams-Brabant

✓ Verschillende ondergronden

✓ Milieubewuste aanpak

✓ Efficiënte en snelle reiniging

Bent u op zoek naar een ruitenwasser voor binnen die werkzaam is in regio Vlaams-Brabant? Ro Water. Works uit Bornem is uw ideale partner. Wij voeren uiteenlopende schoonmaakdiensten uit met behulp van omgekeerde-osmosewater. Dankzij deze techniek gebeurt de ramenwas binnen uw woning niet alleen op grondige wijze, maar ook op milieuvriendelijke wijze.

Moeten uw muren gereinigd worden?

Dankzij onze ruitenwasser heeft u steeds propere ramen binnen uw gebouw

Propere ramen zijn erg belangrijk voor een nette uitstraling en een goede hygiëne van uw gebouw. Wanneer u zelf aan de slag gaat met de ramenwas binnen uw gebouw, kost dat u echter veel tijd en bestaat de kans dat uw ramen niet volledig proper zijn. De gebruikelijke technieken voor het onderhoud van raampartijen zorgen er immers voor dat de buitenste laag van de vervuiling verwijderd wordt, maar pakken de oorzaak niet aan. Hierdoor zijn de ramen al snel opnieuw vuil. Wanneer u ons bedrijf gespecialiseerd in SoftWash-buitenreiniging inschakelt als ruitenwasser voor binnen uw gebouw, rekent u op een grondige en milieuvriendelijke aanpak die zorgt voor een langdurig resultaat. Wij zijn namelijk een officiële partner van SoftWashSystemsTM, die een duurzame techniek hebben ontwikkeld voor het reinigen van allerhande oppervlakken, waaronder ramen. Bovendien laat deze techniek ons toe om alle ramen te wassen, op een efficiënte en veilige manier. Ook als u erg hoge ramen binnen uw gebouw heeft, zorgen wij voor een grondige ramenwas.

muur reinigen

Contacteer ons voor meer informatie

Wilt u onze ramenwasser inschakelen voor de ramenwas binnen uw woning? Of bent u eerder op zoek naar een ruitenwasser voor buiten? Aarzel dan niet langer en neem contact met ons op via +32 (0)470 81 20 70 of via info@roww.be. U vindt alvast enkele voorbeelden van onze projecten online.

bottom of page