WAT IS SOFTWASH?

Dit revolutionair concept van oppervlaktebehandeling is in de jaren '90 ontstaan in de VS vanuit de botanische en microbiologische benadering van de oorzaken en gevolgen van alle organische en anorganische vervuiling van diverse soorten ondergronden.


Als duurzaam alternatief voor bijvoorbeeld hogedrukreiniging, kan er zonder beschadiging van het oppervlakte gereinigd worden met 100% biologisch afbreekbare producten, welke onder lage druk op de te behandelen ondergrond worden aangebracht.


De werkzaamheid van deze producten zorgt ervoor dat alle ondergronden gereinigd en behandeld zijn met een afwerkingsresultaat dat 4 tot 6x langer zichtbaar blijft ten opzichte van de gekende manieren van oppervlakte behandeling.

-> Prijsvraag? Click hier! <- 

OORZAKEN VAN VERVUILING

Iedere ondergrond blootgesteld aan de weersinvloeden en welke onderhevig is aan de oriëntatie, zal vuil, stof en viezigheid stelselmatig opbouwen en dit ondersteund op zijn beurt de ontwikkeling van mos en ander bacteriële vervuiling op daken, gevels, opritten en andere oppervlakken.
We kunnen stellen dat deze ondergronden “geïnfecteerd” zijn met mos, meeldauw, algen en bacteriën.

Bij de traditionele oppervlaktebehandelingen is er vooral een visueel resultaat, maar is de oorzaak van het probleem niet aangepakt. Vaak is hier enkel de buitenste laag van de vervuiling (het gevolg) verwijdert en is niet de oorzaak aangepakt. Met als resultaat dat probleem zich op termijn regelmatiger en sneller manifesteert.

Na de SoftWash behandeling is de ondergrond niet enkel visueel gereinigd, wat een waarde behoud en mooiere uitstraling van uw eigendom als gevolg heeft. De ondergrond heeft bovendien ook een dieptereiniging ondergaan wat kan gelijk gesteld worden aan een “desinfectie”.

Het resultaat is een ondergrond vrij van het negatieve effect van bacteriën op de deze ondergrond, uw leefomgeving of uw gezondheid.

-> Contacteer ons vandaag! <- 

DUURZAME EN BIOLOGISCHE REINIGING

 

Alle gebruikte producten zijn biologisch afbreekbaar en geproduceerd op waterbasis. 

 

Dit betekent dat ze binnen de 20 dagen na introductie in de omgeving, 100% biologisch worden afgebroken. 

Een Softwash behandeling verwijdert vuil en viezigheid, insectennesten en spinnenwebben, maar vernietigt ook mos, meeldauw, algen en bacteriën om zo een gezuiverde ondergrond achter te laten. 

Uw keuze voor de behandeling door een SoftWashSystems partner verzekerd u van een gecertificeerde en betrouwbare uitvoerder die de nodige opleiding heeft genoten en de knowhow in huis heeft om met de juiste werkmethodiek, producten en materialen uw project uit te voeren.

-> Interesse in Softwash?  Neem contact op! <-