top of page

Reiniging van kantoorgebouwen in Vlaams-Brabant

✓ Verschillende ondergronden

✓ Milieubewuste aanpak

✓ Efficiënte en snelle reiniging

Bent u op zoek naar een professionele partner voor de reiniging van de raampartijen van kantoorgebouwen in Vlaams-Brabant, Klein-Brabant of Mechelen? Ro Water. Works uit Bornem is het bedrijf dat u zoekt. Wij hebben reeds decennia aan ervaring met het reinigen van raampartijen van gebouwen voor bedrijven, instellingen en overheden. Wanneer u ervoor kiest om bij ons het onderhoudscontract voor uw kantoorreiniging af te sluiten, rekent u op brandschone gebouwen, milieuvriendelijke methodes en een uiterst klantvriendelijke service.

Moeten uw muren gereinigd worden?

Uw partner voor de reiniging van uw kantoorgebouwen

Uw kantoorgebouwen zijn als het ware een weerspiegeling van uw bedrijf zelf. Wanneer uw bedrijfsgebouwen net en proper ogen, hebben voorbijgangers en bezoekers automatisch een betere indruk van uw bedrijf. Daarom is het belangrijk om de gebouwen van uw bedrijf met regelmaat te laten reinigen. Hiervoor doet u een beroep op ons bedrijf gespecialiseerd in duurzame buitenreiniging. Wanneer u bij ons een onderhoudscontract voor uw kantoorreiniging afsluit, krijgt u enkel waar voor uw geld. Bij de reiniging van uw kantoorgebouwen kunnen we onder andere gebruik maken van osmosereiniging. Deze methode wordt vooral ingezet bij kantoorgebouwen bestaande uit grote glaspartijen. Een andere optie zijn de SoftWash-technieken. Dat is een bijzonder milieuvriendelijke en doeltreffende methodiek, waarbij niet alleen alle vervuiling verwijderd wordt, maar de ophoping van nieuw vuil ook wordt vermeden. Hierdoor moeten wij minder frequent langskomen voor het reinigen van uw gebouwen, wat u op termijn heel wat geld bespaart. De keuze voor de techniek maken wij op basis van de ondergrond.

muur reinigen

De mogelijkheden voor het reinigen van uw gebouwen

Met ons arsenaal aan verschillende technieken kunnen wij meer dan 100 verschillende ondergronden reinigen. In het onderhoudscontract voor uw kantoorreiniging kunnen onder meer volgende zaken inbegrepen worden:

Bijna niets is onmogelijk voor ons. Indien u een project heeft dat wij niet kunnen uitvoeren, zullen wij hier ook eerlijk in zijn, maar dat komt zo goed als nooit voor. U mag er dus van uitgaan dat wij de volledige reiniging van uw kantoorgebouwen op ons kunnen nemen.

  •  

 Informeer naar de mogelijkheden voor een onderhoudscontract voor uw kantoorreiniging

Wilt u met ons in zee gaan voor de reiniging van uw kantoorgebouwen of het onderhoud van uw logistieke gebouwen? Vul ons contactformulier in of bel naar +32 (0)470 81 20 70 en vertel ons alles over uw project. We maken dan spoedig een afspraak om het onderhoudscontract voor uw kantoorreiniging te bespreken. Bekijk alvast onze projecten om een idee te krijgen van wat u van onze reiniging van uw kantoorgebouwen mag verwachten.

bottom of page