top of page

Reiniging van parkings in Vlaams-Brabant

✓ Verschillende ondergronden

✓ Milieubewuste aanpak

✓ Efficiënte en snelle reiniging

Bent u op zoek naar een professionele firma voor de reiniging van parkings in Klein-Brabant of Vlaams-Brabant? Dan helpen wij u maar al te graag verder. Ro Water. Works uit Bornem is hét bedrijf voor reinigingen van een hoge kwaliteit. Ontdek hier alles over onze innovatieve reinigingstechnieken voor uw parking.

Moeten uw muren gereinigd worden?

Dé expert voor de reiniging van parkings

Indien u een bedrijf heeft met een eigen parking, weet u ongetwijfeld hoe belangrijk een schone parking is. Het geeft immers geen goede indruk indien uw parking vuil is, en bovendien is het niet aangenaam voor uw cliënteel of personeel om op een vuile parking te parkeren. Zodoende is het zeer belangrijk om uw parking op tijd en stond te laten reinigen. Hiervoor doet u best een beroep op een firma met ervaring met de reiniging van parkings, zoals ons bedrijf. Voor ons is geen enkele buitenreiniging te moeilijk. Dankzij ons officiële SoftWash-keurmerk weet u zeker dat u bij ons op absolute topkwaliteit rekent. Bij onze reiniging van parkings gebruiken wij enkel ecologische, biologisch afbreekbare producten. Dat is niet alleen beter voor het milieu, maar zorgt ook nog eens voor een beter eindresultaat. Wij pakken namelijk de oorzaak van het probleem aan, en niet alleen de uiterlijke vervuiling.

muur reinigen

Schakel onze hulp in

Neem snel contact met ons op om een vrijblijvende offerte voor de reiniging van parkings aan te vragen. Wij reinigen uw klinkers of beton uiterst snel en grondig. U schakelt ons ook in voor verschillende andere oppervlaktebehandelingen. Zo kunt u ook bij ons terecht voor de reiniging van geluidsschermen.

bottom of page