top of page

Reiniging van geluidsschermen in Vlaams-Brabant

✓ Verschillende ondergronden

✓ Milieubewuste aanpak

✓ Efficiënte en snelle reiniging

Bent u op zoek naar een goede firma voor de reiniging van geluidsschermen in Vlaams-Brabant, Klein-Brabant of regio Mechelen? Ro Water. Works uit Bornem staat voor u klaar. Wij hebben verscheidene opleidingen gevolgd om uw geluidsschermen op de meest grondige manier te kunnen reinigen. Hierbij rekent u steeds op een uitstekende service.

Moeten uw muren gereinigd worden?

Een hoogwaardige reiniging voor uw geluidsschermen

Al meer dan 10 jaar voert onze firma allerhande buitenreinigingen uit voor particulieren, bedrijven en overheden. Hieronder valt ook de reiniging van tunnelwanden en geluidsschermen. Bij het reinigen van geluidsschermen kijken wij steeds naar de uitvoering en de ondergrond en kiezen wij op basis hiervan de meest geschikte techniek. Een van de mogelijkheden is de bekende SoftWash-methode. Dat is de meest innovatieve en duurzame techniek voor oppervlaktebehandeling. In heel de Benelux zijn er slechts 22 officiële partners van SoftWashSystemsTM. Wij zijn er bijzonder trots op een hiervan te zijn. Dankzij dat keurmerk heeft u de garantie dat wij uw geluidsschermen grondig reinigen, met enkel hoogwaardige materialen en producten. Overigens doen wij nog veel meer dan enkel de reiniging van geluidsschermen en tunnelwanden. U schakelt ons bijvoorbeeld ook in voor de reiniging van voetpaden. Voor de reiniging van structurele beglazing rekent u eveneens op ons.

muur reinigen

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Wanneer u met ons in zee gaat voor de reiniging van uw geluidsschermen en tunnelwanden, doet u ook een goede daad voor het milieu. Onze reinigingstechnieken zijn namelijk 100% milieuvriendelijk. Neem dus snel contact met ons op om uw vrijblijvende offerte aan te vragen. Lees hier alle informatie over ons en onze missie en laat u overtuigen!

bottom of page