top of page

Reiniging van voetpaden in Vlaams-Brabant

✓ Verschillende ondergronden

✓ Milieubewuste aanpak

✓ Efficiënte en snelle reiniging

Onze firma houdt zich bezig met de reiniging van voetpaden in Vlaams-Brabant, Klein-Brabant en Mechelen. Ro Water. Works uit Bornem is al jarenlang een begrip op gebied van professionele oppervlaktebehandelingen. Wij reinigen uw voetpad op geheel milieuvriendelijke wijze, met werkelijk verbluffende resultaten.

Moeten uw muren gereinigd worden?

Na onze reiniging zien voetpaden er opnieuw netjes uit

Het is erg belangrijk dat voetpaden regelmatig onderhouden worden. Niet alleen oogt het straatbeeld veel mooier wanneer uw voetpad er proper bijligt, door het voetpad te onderhouden vermijdt u dat algen, mos of ander onkruid vrij spel krijgen. Dat kan er immers voor zorgen dat de klinkers verschuiven of omhoogkomen, wat ertoe kan leiden dat mensen hierover struikelen. De reiniging van voetpaden kan evenwel best aan een professional overgelaten worden, om er zeker van te zijn dat dit op een gedegen manier gebeurt. Ons bedrijf gespecialiseerd in buitenreiniging neemt deze taak graag op zich. Wij hebben ervaring met de reiniging van allerhande vormen van bestrating, van voetpaden tot parkings. Zowel particulieren, bedrijven als overheden rekenen op onze diensten. Is het voetpad voor uw woning of kantoorgebouw in erbarmelijke staat? Of wilt u de voetpaden in uw gemeente op regelmatige basis laten onderhouden? Dan staan wij voor u klaar.

muur reinigen

Kies voor een proper en net straatbeeld

De kosten voor de reiniging van voetpaden hangen af van de omvang van uw project. Vertel ons alles over uw project via ons contactformulier of +32 (0)470 81 20 70 en wij maken zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte voor u op. Lees ook zeker meer over onze erkenning als officiële partner van SoftWashSystemsTM. Dankzij dat keurmerk bent u immers zeker van de hoogste kwaliteit.

bottom of page