top of page
SoftWash Systems dak reinigen.

Ro Water. Works

Ro Water. Works, een verzameling van high-end diensten rondom en aan een uiteenlopend aantal structuren zoals residentiële woningen, commerciële gebouwen, hernieuwbare energie installaties en sites, specifieke architecturale gebouwen of ondergronden, overheidsinstellingen e.a. waarbij Ro water of Reverse Osmosis water van toepassing is of een deel van de oppervlakte behandeling is.

 

Doorheen de jaren hebben we een aantal bewuste keuzes gemaakt voor efficiëntie, veiligheid van uitvoering, specialisatie e.d. welke nu na meer dan een decennia samen komen onder de nieuwe naam Ro Water. Works. Waarom? Omdat Ro Water echt werkt! 

 

Residentieel, B2C of B2B, elk een van onze doelgroep heeft te maken met dezelfde vraag van wie, wat, waar kan een bepaalde type onderhoud verzorgen op de meest professionele manier en daar willen wij graag een antwoord op bieden.

Renewable Energy Services Zonnepanelen Reinigen met ROWW

Met +100 behandelbare ondergronden, een hands-on benadering of semi-automatische reiniging met borstelmachines, een 100% biologische en duurzame oppervlaktebehandeling of een combinatie van verschillende technieken.
 

U kan zich eerder afvragen wat we niet kunnen reinigen en mocht uw project of ondergrond niet door ons behandeld kunnen worden, dan zijn we daar ook eerlijk in, maar een “neen” hoort u zelden van ons.

Keurmerken + Certificaten

VCA Attest
SoftWash Systems Certified
ODE Organisatie Duurzame Energie
GoodStewards Logo
PV-Vlaanderen Zonne energie
bottom of page