top of page
RES
Zonnepanelen reinigen met een robot

RES

Renewable Energy Services

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font. Feel free to drag and drop me anywhere you like on your page. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

Geautomatiseerde reiniging van PV installaties door gebruik te maken van telegeleide borstelmachines met optioneel RO water hoge efficiëntie bij toepassing op grote oppervlakken.  

Dankzij de hoge werksnelheid en de flexibiliteit in opstelling van onze solar robot, kan de rendabiliteit van de installatie optimaal worden gehouden.

RES richt zich voornamelijk op ondernemingen, instellingen en bedrijven die op grote of industriële schaal PV installaties op de grond, daken of drijvend in beheer hebben.  Ook voor overheden en energiebedrijven bieden we oplossingen aan op maat.

Reiniging en onderhoud van zonnepanelen in Vlaams-Brabant

Voor de reiniging en het onderhoud van zonnepanelen in Vlaams-Brabant of de regio rond Mechelen rekent u op ons. Ro Water. Works uit Bornem is gespecialiseerd in milieuvriendelijke oppervlaktebehandelingen. Onze dienst RES, voluit Renewable Energy Services, is gericht op de (geautomatiseerde) reiniging van hernieuwbare energiebronnen. Zelfs de reiniging van uw zonnepark laat u met een gerust hart aan ons over!

Reiniging van zonnepanelen en andere PV-installaties

De reiniging en het onderhoud van zonnepanelen is een werk dat veel tijd in beslag neemt en waarvoor doorgaans erg schadelijke producten gebruikt worden. Als experts op gebied van ecologische buitenreiniging helpen wij u graag om uw zonnepanelen smetteloos te houden, en dat op milieuvriendelijke wijze. Met RES bieden we een geautomatiseerde reiniging aan va onder meern PV-installaties in een zonnepark, door gebruik te maken van telegeleide borstelmachines met optioneel omgekeerde-osmosewater. Deze methode heeft een hoge efficiëntie bij toepassing op grote oppervlakken. Dankzij de hoge werksnelheid en de flexibiliteit in de opstelling van onze solar robot, kan de rendabiliteit van de installatie optimaal worden gehouden. RES richt zich voornamelijk op ondernemingen, instellingen en bedrijven die op grote of industriële schaal PV-installaties op de grond, daken of drijvend in beheer hebben. Ook voor overheden en energiebedrijven bieden we oplossingen op maat aan voor de reiniging van hun zonnepark.

Ontdek de voordelen van onze methodes

Heeft u interesse in onze diensten omtrent reiniging en onderhoud van zonnepanelen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren en een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij rekenen steeds een eerlijke prijs aan voor de reiniging van uw zonnepark. Onze reiniging van  pv-installaties voeren we bovendien uit over het hele land. Overigens rekent u niet alleen op ons voor de reiniging en het onderhoud van uw zonnepanelen. Ook voor het onderhoud van raampartijen, daken en gevels staan wij voor u klaar.

bottom of page