top of page

Reiniging met osmosewater in Vlaams-Brabant

✓ Verschillende ondergronden

✓ Milieubewuste aanpak

✓ Efficiënte en snelle reiniging

Als u een reiniging van bijvoorbeeld raampartijen met osmosewater wilt laten uitvoeren in Vlaams-Brabant of Klein-Brabant, staat Ro Water. Works voor u klaar. Ons bedrijf uit Bornem is gespecialiseerd in reinigingen met RO-water, een vorm van osmosewater die bekend staat om zijn ultrareinigende werking. Ontdek er hier alles over!

Moeten uw muren gereinigd worden?

Waarom kiezen voor een reiniging met osmosewater?

Osmosewater is water in zijn puurste vorm. Door middel van het osmoseproces is het water ontdaan van andere stoffen, zoals magnesium, kalk, lood, ijzer of organische vervuiling. Hierdoor is het het ideale middel voor een grondige buitenreiniging. Een reiniging met osmosewater laat namelijk geen sporen na, in tegenstelling tot leiding- of regenwater. Onze firma voert reinigingen uit met RO-water (Reverse Osmosis), ofte water dat een omgekeerde osmose heeft ondergaan. Door dit ultrazuivere water te gebruiken in combinatie met telescoopstelen en -borstels, reinigen we alle lijsten, glasoppervlakken en alle hoeken en kanten eigen aan raampartijen. Zo reinigen we uw glaspartijen op een snelle, doeltreffende en milieuvriendelijke wijze. Ook voor de reiniging van zonnepanelen is deze methode ideaal. In onze decennia aan ervaring heeft deze reiniging met osmosewater keer op keer zijn werking bewezen. Zoals onze bedrijfsnaam zelf zegt: RO water works!

muur reinigen

Ga voor brandschoon

Bent u op zoek naar een specialist voor de reiniging van uw kantoorgebouwen of woning en lijkt een reiniging met osmosewater u wel interessant? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers geven graag antwoord op al uw vragen of maken een afspraak met u om uw project te bespreken.

bottom of page