top of page

Onderhoud van logistieke gebouwen in Vlaams-Brabant

✓ Verschillende ondergronden

✓ Milieubewuste aanpak

✓ Efficiënte en snelle reiniging

Voor het onderhoud van uw logistieke gebouwen in Vlaams-Brabant, Klein-Brabant of regio Mechelen rekent u op ons. Ro Water. Works uit Bornem is een ervaren en betrouwbare firma die keer op keer kwaliteit levert. Wij reinigen uw gebouwen grondig, met volledig onschadelijke producten.

Moeten uw muren gereinigd worden?

Een volledig onderhoud van uw logistieke gebouwen

Bij logistieke gebouwen is een regelmatig onderhoud erg belangrijk. U wilt namelijk dat uw producten in een propere ruimte opgeslagen worden, vrij van bacteriën of andere vervuiling. Om tijd te besparen, en om er zeker van te zijn dat uw gebouw wel echt volledig proper is, schakelt u hiervoor best een expert in. Onze firma, met meer dan tien jaar ervaring in SoftWash-buitenreiniging, stelt zich hiervoor graag kandidaat. Dankzij onze ultra-doeltreffende technieken maken wij uw logistiek gebouw in geen tijd volledig proper. Hierbij verwijderen we niet alleen zichtbare vervuiling, maar ook ongewenste bacteriën en andere onzichtbare vervuiling. Zo weet u zeker dat de hygiëne in uw gebouw goed zit. Onze methodes zijn geschikt voor meer dan honderd verschillende ondergronden, dus we nemen elk onderdeel van uw gebouw op ons. Zo kunnen wij uw gevelbekleding grondig reinigen, maar daar blijft het niet bij. We zorgen ook graag voor het onderhoud van uw zonnepanelen. Zijn uw logistieke gebouwen voorzien van parkings of laadkades? Die reinigen wij eveneens grondig voor u. Naast het onderhoud van uw logistieke gebouwen rekent u ook op ons voor de reiniging van uw kantoorgebouwen.

muur reinigen

Laat ons snel iets weten

Denkt u dat ons bedrijf de ideale match is voor het onderhoud van uw logistieke gebouwen? Dat denken wij ook. Laat ons snel iets weten via +32 (0)470 81 20 70 of vul ons contactformulier in. We geven u dan zo snel mogelijk meer praktische informatie, inclusief een prijsofferte op maat.

bottom of page