top of page

Gevel reinigen in Vlaams-Brabant

✓ Verschillende ondergronden

✓ Milieubewuste aanpak

✓ Efficiënte en snelle reiniging

Wilt u de gevel van uw residentiële woning of bedrijfspand laten reinigen in de regio Vlaams-Brabant, Klein-Brabant of Mechelen? Dan zit u goed bij Ro Water. Works, ons ervaren schoonmaakbedrijf uit Bornem. Wij zijn ervan overtuigd dat we het meest gekwalificeerde bedrijf zijn voor het reinigen van uw gevelbekleding. Bij het schoonmaken van uw gevels rekent u steeds op een uiterste professionaliteit en een resultaat dat aan uw verwachtingen voldoet.

Moeten uw muren gereinigd worden?

Onze aanpak om uw gevel te reinigen

Iedere ondergrond die blootgesteld is aan weersinvloeden, bouwt doorheen de tijd vuil en stof op. Dat leidt op zijn beurt tot de ontwikkeling van mos en andere bacteriële vervuiling, zoals meeldauw, schimmels en algen. Niet alleen oogt dat niet mooi, maar het kan ook leiden tot vervelende allergieën. Zodoende is het van groot belang om uw gevel regelmatig te laten reinigen. Als specialisten op gebied van buitenreiniging zijn wij hiervoor de ideale partij. Bij het schoonmaken van gevels maken wij gebruik van de SoftWash-methode. Deze innovatieve werkmethodiek wordt al meer dan 30 jaar lang succesvol gebruikt om gevelbekleding te reinigen op een grondige, maar milieubewuste wijze. Het verwijdert op een duurzame manier alle organische en anorganische vervuiling, zoals mos, meeldauw, stof en aarde. Bovendien vernietigt het de bron van groenaanslag tot op het sporenniveau en beschermt het tegen toekomstige verspreiding.

Waarom u ons moet kiezen voor het reinigen van uw gevelbekleding

muur reinigen

Alle middelen die wij gebruiken bij het schoonmaken van gevels, zijn gemaakt op basis van water, 100% biologisch afbreekbaar, hebben een lage VOC en bevatten een gelimiteerde hoeveelheid of helemaal geen fossiele brandstoffen. Dankzij dat engagement voor de natuur mogen wij met het GoodStewardsTM-keurmerk pronken. Door onze erkenning als officiële SoftWashSystemsTM-partner, bent u verzekerd van een gecertificeerde en betrouwbare uitvoerder, die het reinigen van uw gevel met een uiterste precisie voltrekt. Wij hebben de nodige opleidingen genoten en hebben alle knowhow in huis om met de juiste werkmethodiek, producten en materialen elke soort gevelbekleding te reinigen. Heeft u een klassieke crepigevel? Of is uw bedrijfsgebouw uitgerust met een cassettegevel? Wij reinigen alle gevels op een even efficiënte wijze.

U rekent niet alleen op ons voor het schoonmaken van gevels

Als u voor ons kiest, kiest u voor een duurzame, 100% biologisch afbreekbare en onschadelijke manier van oppervlaktebehandeling voor meer dan 100 verschillende ondergronden. Zo schakelt u ons niet alleen in voor het schoonmaken van gevels, maar rekent u ook op ons voor de reiniging van uw oprit. Wij hebben eveneens ervaring met het onderhoud van verschillende soorten daken. Ongeacht welke oppervlakte u wilt laten behandelen, is het een goed idee om te kiezen voor onze ecologische methodiek. U kiest hiermee immers niet voor een esthetische reiniging, waarbij enkel het gevolg wordt aangepakt, maar voor een duurzame oppervlaktebehandeling waarbij de oorzaak zelf efficiënt onder handen wordt genomen. Zo bent u zeker van een langdurig resultaat na het reinigen van uw gevelbekleding. Het eindresultaat is een gezuiverde en gezonde leefomgeving!

Ontdek het doeltreffende effect van onze behandelingen

Wilt u graag enkele voorbeelden zien van de gevels die wij schoonmaken? Bekijk snel onze projecten en ontdek hoeveel effect onze oppervlaktebehandelingen hebben. Wilt u door ons uw gevel of een ander oppervlak laten reinigen? Neem dan snel contact met ons op. Voorafgaand aan de prijsopgave komen we ter plaatse om het project te bekijken en met u te bespreken. Zo kunnen wij uw gevelbekleding op de meest efficiënte manier reinigen.

bottom of page