top of page

Reinigen van crepigevels in Vlaams-Brabant

✓ Verschillende ondergronden

✓ Milieubewuste aanpak

✓ Efficiënte en snelle reiniging

Doe een beroep op onze firma voor het reinigen van crepigevels in de regio’s Vlaams-Brabant, Klein-Brabant en Mechelen. Bij Ro Water. Works uit Bornem rekent u steeds op een milieuvriendelijke aanpak en een langdurig resultaat. Wij helpen u graag om uw gevel er weer net als nieuw te laten uitzien.

Moeten uw muren gereinigd worden?

Het belang van het reinigen van crepigevels

Net zoals bij andere vormen van gevelbekleding, is het noodzakelijk om crepigevels op tijd en stond te laten reinigen. Zo vermijdt u lelijke verkleuringen ten gevolge van ophopingen van vuil, algen en mossen. Deze vervuiling toont niet alleen niet mooi, maar kan ook leiden tot beschadigingen aan uw gevel. Zeker bij witte crepigevels is het van groot belang om deze met regelmaat te laten reinigen, aangezien aanslag daar extra goed zichtbaar is en reinigen beduidend goedkoper is dan herschilderen. Dankzij onze firma wordt uw gevel weer glanzend wit. Wij hanteren de SoftWash-methode, een innovatieve, ecologische en doeltreffende reinigingstechniek. Aangezien er hierbij geen gebruik gemaakt wordt van hoge druk, is deze methode uitermate geschikt voor alle soorten crepigevels. Er is namelijk geen risico op beschadigingen. In tegenstelling tot de klassieke methodes, wordt bij deze techniek voor buitenreiniging niet alleen de buitenste laag vuil verwijderd, maar wordt ook de oorzaak van het probleem aangepakt. Hierdoor blijft het vuil langer weg en blijft uw crepigevel zeer lang proper.

muur reinigen

Laat uw gevel opnieuw stralen

De reiniging van stucwerk-gevels is een van onze specialiteiten. Zowel particulieren als bedrijven schakelen ons regelmatig in voor het reinigen van hun crepigevels, en dat steeds met een uitzonderlijk resultaat. Bekijk onze projecten en laat u overtuigen. Bel ons op het nummer +32 (0)470 81 20 70 of stuur een e-mail naar info@roww.be voor uw aanvraag!

bottom of page