top of page

Reiniging van stucwerk-gevels in Vlaams-Brabant

✓ Verschillende ondergronden

✓ Milieubewuste aanpak

✓ Efficiënte en snelle reiniging

Schakel ons bedrijf in voor de reiniging van stucwerk-gevels in Vlaams-Brabant en Klein-Brabant. Ro Water. Works uit Bornem heeft vele jaren ervaring met het reinigen van allerhande oppervlakken, en dat met verbluffende resultaten. Als u een resultaat wilt van de hoogste kwaliteit, dan bent u bij ons in goede handen.

Moeten uw muren gereinigd worden?

Dé expert voor de reiniging van stucwerk-gevels

Een stucwerk-gevel geeft een strakke en moderne look aan uw woning of bedrijfsgebouw. Net zoals elke gevel, wordt een gevel uit stucwerk na verloop van tijd echter ook vuil, wat kan leiden tot lelijke verkleuringen. Zeker bij witte stucwerk-gevels is dat een probleem. Dan is het een slim idee om ons bedrijf, dat gespecialiseerd is in het schoonmaken van gevels, in te schakelen. Bij de reiniging van stucwerk-gevels maken wij gebruik van de SoftWash-methode. Hiervoor hebben wij meerdere opleidingen genoten, waardoor wij als een van de weinige bedrijven in België het officiële SoftWash-keurmerk mogen dragen. Daar zijn wij bijzonder trots op. Dat keurmerk geeft u de garantie dat u bij de reiniging van uw stucwerk-gevels of crepigevels op een perfect eindresultaat kan rekenen, dat lange tijd meegaat. Wij pakken immers niet alleen de oppervlakkige vervuiling aan, maar ook de oorzaak van de vervuiling. Zodoende zorgen wij voor een duurzame buitenreiniging.

muur reinigen

Geniet van een vlekkeloze gevel

Of u nu ons wilt inschakelen voor de reiniging van stucwerk-gevels of het onderhoud van gevelpanelen, wij gaan steeds bijzonder nauwkeurig, maar snel te werk. Daarenboven heeft u de garantie dat wij geen producten of technieken gebruiken die schadelijk zijn voor het milieu. Klinkt ideaal, niet? Neem snel contact met ons op en wij bezorgen u een vrijblijvende offerte voor uw project!

bottom of page