top of page

Onderhoud van gevelpanelen in Vlaams-Brabant

✓ Verschillende ondergronden

✓ Milieubewuste aanpak

✓ Efficiënte en snelle reiniging

Bent u op zoek naar een specialist voor het onderhoud van gevelpanelen in regio Vlaams-Brabant of Klein-Brabant? Bij Ro Water. Works uit Bornem bent u in goede handen. Dankzij onze jarenlange ervaring op gebied van oppervlaktebehandelingen rekent u bij ons steeds op een kwalitatief resultaat.

Moeten uw muren gereinigd worden?

Onderhoud van verschillende soorten gevelpanelen

Het onderhoud van uw gevelpanelen is een tijdrovende klus. Bovendien is het vaak erg lastig om uw gevelpanelen zelf proper te krijgen, zeker indien u te maken heeft met hardnekkige vervuiling. Daarom is het een goed idee om uzelf deze tijd en moeite te besparen en hiervoor een ervaren firma in te schakelen. Zo’n firma is ons bedrijf. Wij zijn trotse drager van het GoodStewards- en SoftWashSystemsTM-keurmerk. Dankzij deze erkenningen bent u er zeker van dat u bij ons kwalitatief én milieuvriendelijk werk krijgt. U schakelt ons in voor het onderhoud van verschillende soorten gevelpanelen. Afhankelijk van de grootte en hoogte van het project kiezen we ervoor om de SoftWash-techniek of onze Zenit/Apex-benadering in te zetten. Indien uw gevel bestaat uit raampartijen, kiezen we doorgaans voor deze laatste benaderingen. SoftWash is dan weer meer geschikt voor oppervlakken die geen glas zijn. Zo zetten wij deze methodiek in voor het reinigen van sandwichpanelen. Ook gebouwen uitgerust met cassettegevels zijn voor ons geen probleem. Zowel particulieren als bedrijven en overheden kunnen bij ons terecht. Kortom, wij zijn het ideale bedrijf voor het reinigen van uw gevelbekleding.

muur reinigen

Vraag ons om meer informatie over onze diensten

Heeft u interesse in ons onderhoud van gevelpanelen of een van onze andere diensten omtrent buitenreiniging? Aarzel dan niet om ons te contacteren via +32 (0)470 81 20 70 of via info@roww.be. Wij geven u graag meer informatie en maken steeds een vrijblijvende prijsofferte op. Zo weet u waar u zich aan kunt verwachten. U kunt ook alvast een kijkje nemen bij onze projecten om een beter idee te krijgen van ons werk.

bottom of page