top of page

Reinigen van sandwichpanelen

✓ Verschillende ondergronden

✓ Milieubewuste aanpak

✓ Efficiënte en snelle reiniging

Voor het reinigen van sandwichpanelen rekent u op Ro Water. Works uit Bornem. Wij voeren innovatieve en efficiënte oppervlaktebehandelingen uit in Vlaams-Brabant, Klein-Brabant en regio Mechelen. Met onze hulp oogt de gevel of het dak van uw kantoor- of logistiekgebouw weer brandschoon, en dit zonder schadelijke producten te gebruiken.

Moeten uw muren gereinigd worden?

Onze aanpak bij het reinigen van sandwichpanelen

Sandwichpanelen zijn tegenwoordig erg populair als dak- en gevelbekleding omwille van hun isolerende waarde en esthetische look. Net zoals andere gevelpanelen, moeten ze echter regelmatig onderhouden worden, om vuil te verwijderen en schade aan het gebouw te voorkomen. Hiervoor rekent u op onze firma, dé specialist op gebied van buitenreiniging in regio Vlaams-Brabant. Als officiële partner van SoftWashSystemsTM, overigens een van de weinigen in de Benelux, reinigen wij ook op industriële en logistieke locaties uw sandwichpanelen met hoogwaardige materialen en milieuvriendelijke producten. Hiermee bekomen wij een – letterlijk en figuurlijk – vlekkeloos resultaat, dat bovendien voor lange tijd proper blijft. Wij pakken namelijk ook de oorzaak van de vervuiling aan, waardoor vuil voortaan langer wegblijft. Zo hoeft u uw sandwichpanelen niet voortdurend te laten reinigen.

muur reinigen

Maak de beste keuze voor u en het milieu

Van het reinigen van sandwichpanelen tot laadkades, parkings, opritten of keerwanden, voor ons is geen enkele ondergrond te moeilijk. Neem snel contact met ons op en vraag uw vrijblijvende prijsofferte aan. Onze afgeronde projecten vertellen u waarom u voor ons moet kiezen. Kies voor ons en zowel u als het milieu plukken hier de vruchten van!

bottom of page