top of page

Reiniging van uw oprit in Vlaams-Brabant

✓ Verschillende ondergronden

✓ Milieubewuste aanpak

✓ Efficiënte en snelle reiniging

Voor een reiniging van uw oprit in Vlaams-Brabant of Klein-Brabant rekent u op Ro Water. Works. Onze firma uit Bornem voert grondige schoonmaakwerkzaamheden uit voor particulieren, bedrijven en openbare instellingen. Bij de reiniging van uw oprijhelling gaan wij bijzonder secuur, doch vlot te werk, en dit op een ecologische en duurzame wijze.

Moeten uw muren gereinigd worden?

Een grondige, milieuvriendelijke reiniging van uw oprit

De reiniging van uw oprit kan een helse klus zijn. Daarom nemen wij dat graag op ons. Bij de reiniging van uw oprijhelling maken wij gebruik van de innovatieve en milieuvriendelijke SoftWash-methodiek. Wij zijn er trots op een van de zeldzame officiële partners van SoftWashSystemsTM in België te zijn. Dankzij dat keurmerk weet u dat u bij ons op de allerbeste kwaliteit kunt rekenen. Aangezien deze reiniging geschikt is voor meer dan 100 verschillende oppervlakken, kunnen wij quasi elke oprit reinigen. Bestaat uw oprit uit klinkers? Wij zorgen ervoor dat ze weer brandschoon zijn. Of heeft u een grindvloer als oprit? Ook bij deze soort oprijhelling garanderen wij een grondige reiniging. Naast de reiniging van uw oprit of oprijhelling nemen wij graag het onderhoud van uw carport op ons. Voor bedrijven bieden wij evengoed interessante diensten aan. Zo schakelt u ons ook in voor de reiniging van volledige parkings.

muur reinigen

Reken op de beste kwaliteit

Wilt u ons graag inschakelen voor de reiniging van uw oprit of oprijhelling? Of heeft u interesse in onze andere diensten omtrent buitenreiniging? Neem dan zeker contact met ons op voor een prijsaanvraag. Wij garanderen u dat onze reinigingen hun prijs waard zijn. Laat onze projecten u overtuigen!

bottom of page