top of page

Onderhoud van carports in Vlaams-Brabant

✓ Verschillende ondergronden

✓ Milieubewuste aanpak

✓ Efficiënte en snelle reiniging

Het onderhoud van carports is zo geklaard door onze firma werkzaam in Klein-Brabant en Vlaams-Brabant. Ro Water. Works uit Bornem is dé expert op gebied van duurzame oppervlaktebehandelingen. Dankzij ons ziet uw carport er weer net als nieuw uit.

Moeten uw muren gereinigd worden?

De ideale partner voor het onderhoud van carports

Een carport is een handig alternatief voor een klassieke garage. Het zorgt ervoor dat uw auto beschermd blijft tegen vuil en dat uw auto steeds in de schaduw kan staan. Daarenboven is een carport heel wat goedkoper dan een garage. Het enige nadeel is dat een carport omwille van de blootstelling aan de buitenlucht extra onderhoud vereist. Gelukkig biedt onze firma gespecialiseerd in buitenreiniging hier een oplossing voor. Wij reinigen uw carport met behulp van de bekende SoftWash-methode. Dat is een milieuvriendelijke reiniging die niet alleen de oppervlakkige vervuiling aanpakt, maar ook de oorzaak van het probleem. Hierdoor blijft uw carport langer schoon. Dankzij deze techniek hebben carports dus minder frequent onderhoud nodig. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee! U schakelt ons evengoed in voor de reiniging van uw oprit zelf. Ook voor de reiniging van andere bijgebouwen rekent u op ons.

muur reinigen

Contacteer ons snel

Wilt u een beroep doen op onze expertise en ervaring op het gebied van onderhoud van carports? Contacteer ons via +32 (0)470 81 20 70 of via het contactformulier voor uw prijsaanvraag. Onze experts geven graag antwoord op al uw vragen. Bekijk ook alvast onze projecten en ontdek de verbluffende resultaten!

bottom of page