top of page

Reiniging van een bijgebouw in Vlaams-Brabant

✓ Verschillende ondergronden

✓ Milieubewuste aanpak

✓ Efficiënte en snelle reiniging

Bent u op zoek naar een professionele firma voor de reiniging van uw bijgebouw in Vlaams-Brabant of Klein-Brabant? Dan rekent u op de diensten van Ro Water. Works uit Bornem. Wij reinigen uw bijgebouw van kop tot teen, en dat op geheel milieuvriendelijke wijze. Ontdek hier alles over onze werkwijze!

Moeten uw muren gereinigd worden?

U rekent op ons voor de reiniging van elk soort bijgebouw

U schakelt ons in voor een grondige reiniging van uw tuinhuis, garage, carport of ander bijgebouw. Hierbij maakt het niet uit met welk materiaal uw bijgebouw is gemaakt. Wij werken namelijk volgens de methodiek van SoftWash, die voor meer dan 100 verschillende ondergronden geschikt is. Of uw bijgebouw nu uit hout gemaakt is of uit baksteen, wij zorgen ervoor dat het er weer net als nieuw uitziet. Alle producten die wij gebruiken zijn volledig ecologisch en biologisch afbreekbaar. In tegenstelling tot klassieke reinigingsmethodes, zoals hogedrukreiniging, is er dus geen schade aan het milieu of aan het gebouw. Dat doet echter geen afbreuk aan de kwaliteit van de reiniging, integendeel. Onze ecologische buitenreinigingen zijn grondiger dan klassieke reinigingen en zorgen er bovendien voor dat uw gebouw langer proper blijft, aangezien wij niet alleen de oppervlakkige vervuiling, maar ook de oorzaak van het probleem aanpakken.

muur reinigen

Neem snel contact met ons op

Heeft u interesse in een volledige reiniging van uw bijgebouw? Neem dan zeker contact met ons op om een offerte aan te vragen. Wij vertellen u graag alles wat u moet weten. U rekent ook op ons voor andere reinigingen aan en rondom uw woning. Zo schakelt u ons evengoed in voor de reiniging van uw terras.

bottom of page