top of page

Reiniging van terrassen in Vlaams-Brabant

✓ Verschillende ondergronden

✓ Milieubewuste aanpak

✓ Efficiënte en snelle reiniging

Kies ons bedrijf voor de reiniging van terrassen in Vlaams-Brabant, Klein-Brabant of Mechelen en sta versteld van het resultaat. Ro Water. Works uit Bornem is gespecialiseerd in innovatieve oppervlaktebehandelingen. Dankzij onze hulp wordt uw terras opnieuw brandschoon.

Moeten uw muren gereinigd worden?

De beste methode voor de reiniging van terrassen

Iedereen heeft liefst een proper en net terras, vrij van algen, mos of andere vervuiling. De reiniging van terrassen is echter een intensieve klus, en indien u de verkeerde methode of producten hanteert, bestaat er het risico dat u uw terras beschadigt. Daarom schakelt u best onze experts in, die zich al jarenlang bezighouden met ecologische buitenreinigingen. Wij kiezen er bewust voor om geen hoge druk of bijtende producten te gebruiken, vanwege de schade die deze aanrichten aan uw oppervlak en aan het milieu. In plaats daarvan kiezen wij voor SoftWash, de beste reinigingsmethode die op dit moment bestaat. Deze reiniging is niet alleen milieuvriendelijk, maar levert ook betere resultaten op dan klassieke reinigingsmethodes. Nog een voordeel is dat deze methode geschikt is voor de reiniging van terrassen uit uiteenlopende materialen. Wij reinigen uw klinkers, beton of hout op dusdanig grondige wijze, dat uw terras er niet alleen opnieuw proper uitziet, maar het terras ook als het ware gedesinfecteerd wordt. Zo blijft uw terras langer proper en geniet u van een schone leefomgeving, vrij van schadelijke bacteriën. Wilt u ook uw oprit laten reinigen? Of heeft u een houten bijgebouw dat eveneens een onderhoudsbeurt kan gebruiken? Dan doen wij dat meteen ook voor u.

muur reinigen

Ontdek zelf onze verbluffende doeltreffendheid

Voor de reiniging van terrassen rekenen wij steeds een eerlijke prijs aan, in lijn met de kwaliteit van het eindresultaat. Onze technieken zorgen er bovendien voor dat uw terras lange tijd vrij blijft van vervuiling, waardoor u minder vaak uw terras moet laten reinigen. Dat bespaart u heel wat geld op lange termijn. Vraag snel uw vrijblijvende prijsofferte aan via het contactformulier of via +32 (0)470 81 20 70.

bottom of page