top of page

Reinigen van baksteen in Vlaams-Brabant

✓ Verschillende ondergronden

✓ Milieubewuste aanpak

✓ Efficiënte en snelle reiniging

Bent u op zoek naar een firma voor het reinigen van baksteen in Vlaams-Brabant of Klein-Brabant? Wij staan voor u klaar. Ro Water. Works is een firma uit Bornem die verscheidene high-end diensten aanbiedt omtrent oppervlaktebehandelingen van uiteenlopende structuren. Uw bakstenen gevels zijn bij ons in goede handen.

Moeten uw muren gereinigd worden?

Reinigen van uw muren uit baksteen

Baksteen reinigen is een noodzakelijke, maar intensieve en tijdrovende klus. Daarom is het een goed idee om hiervoor een expert in buitenreiniging in te schakelen, zoals ons bedrijf. Traditioneel gebeurt het reinigen van baksteen met schadelijke producten en/of hoge druk. Daar wij erg veel belang aan het vrijwaren van de ondergrond en het milieu hechten, kiezen wij bewust voor een andere aanpak. Wij hebben meerdere opleidingen gevolgd om de SoftWash-techniek onder de knie te krijgen. Bij deze methodiek wordt er enkel gebruik gemaakt van een volledig onschadelijk maar bijzonder doeltreffend reinigingsmiddel. U schakelt ons dus met een gerust hart in voor het schoonmaken van uw gevels uit baksteen. Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven. Ongeacht of u uw woning of uw kantoorgebouwen laat reinigen, wij gaan steeds even ijverig, nauwkeurig en doelgericht te werk.

muur reinigen

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Wij doen er alles aan om zowel het milieu als onze klanten tevreden te houden. Daarom rekenen wij steeds een eerlijke prijs aan voor onze projecten. Vraag snel uw vrijblijvende offerte aan voor het reinigen van baksteen. Vul hiervoor ons contactformulier in of bel naar +32 (0)470 81 20 70. U zult er geen spijt van krijgen!

bottom of page