top of page

Onderhoud van daken in Vlaams-Brabant

✓ Verschillende ondergronden

✓ Milieubewuste aanpak

✓ Efficiënte en snelle reiniging

Bent u op zoek naar een expert voor het onderhoud van daken in regio Vlaams-Brabant of Klein-Brabant? Ro Water. Works uit Bornem staat voor u klaar. Bij onze reiniging van dakpannen wordt er geen gebruik gemaakt van hoge druk of schadelijke producten. Toch rekent u op een bijzonder proper eindresultaat dat zeer lang mooi blijft. Zowel particulieren als bedrijven en overheden zijn bij ons welkom.

Moeten uw muren gereinigd worden?

Een grondig onderhoud van daken op ecologische wijze

Uw dak regelmatig laten onderhouden is niet alleen nuttig om esthetische redenen. Het is ook noodzakelijk om bijvoorbeeld lekkages of vorstschade te voorkomen. Aangezien het onderhoud van daken niet zonder risico is, schakelt u best een expert in voor de reiniging van uw dakpannen. Onze firma is dé specialist op gebied van SoftWash-buitenreiniging en neemt deze taak maar al te graag op zich. Wij hebben vele jaren ervaring met het onderhoud van allerhande daken. Zo schakelt u ons in voor de reiniging van uw:

Bij het onderhoud van daken maken wij gebruik van de SoftWash-methodiek. Dat is een doeltreffende, ecologische en duurzame techniek die voor meer dan 100 verschillende oppervlakken geschikt is. Ongeacht uit welk materiaal uw dak gemaakt is, wij kunnen het grondig reinigen met een langdurig resultaat. U schakelt ons niet alleen in voor de reiniging van traditionele dakpannen, maar ook bijvoorbeeld om damwandplaten te reinigen. Heeft u dakbeglazing? Ook hiervoor zijn onze reinigingen geschikt.

muur reinigen

Geniet van een dak dat er weer net als nieuw uitziet

Voor het onderhoud van daken vindt u geen betere firma dan ons. Wij zorgen voor een volledige reiniging, van de dakpannen tot de dakgoot en eventuele zonnepanelen, waarbij we niet alleen de oppervlakkige vervuiling verwijderen, maar het probleem bij de oorzaak aanpakken. Zo garanderen wij u een langdurig resultaat. Neem snel contact met ons op om uw project te bespreken en een offerte op maat te ontvangen.

bottom of page