top of page

Reiniging van dakbeglazing in Vlaams-Brabant

✓ Verschillende ondergronden

✓ Milieubewuste aanpak

✓ Efficiënte en snelle reiniging

Reken op ons voor de reiniging van uw dakbeglazing in Klein-Brabant, Mechelen of Vlaams-Brabant. Ro Water. Works uit Bornem is dé specialist op gebied van ecologische en doeltreffende reinigingen in de wijde regio. Bij ons bent u zeker van een prachtig eindresultaat en een bijzonder klantvriendelijke service.

Moeten uw muren gereinigd worden?

De beste technieken voor de reiniging van dakbeglazing

Dakbeglazing is een efficiënte manier om de natuurlijke lichtinval in uw woning of bedrijfsgebouw te vergroten. Een van de vele voordelen is dat het een open en moderne uitstraling aan uw gebouw verleent. Nadeel is wel dat wanneer uw dakbeglazing vervuild is, dat ook van binnenuit zichtbaar is, in tegenstelling tot een normaal dak. Daarom is het een goed idee om op tijd en stond een expert in het onderhoud van raampartijen in te schakelen voor de reiniging van uw dakbeglazing. Zo’n specialist is onze firma. Wij reinigen uw dakbeglazing met de hulp van osmosewater, ofte water in zijn puurste vorm. Doordat dit water van alle extra stoffen ontdaan is, neemt het al het vuil op en laat het geen sporen achter. Bestaat uw dak slechts gedeeltelijk uit dakbeglazing en wilt u een reiniging van uw volledige dak laten uitvoeren? Geen probleem, wij zijn namelijk specialist op gebied van onderhoud van daken in het algemeen. Voor al uw wensen omtrent ecologische buitenreiniging staan wij voor u klaar.

muur reinigen

Reken op onze expertise

Onze vakmannen zijn echte experts, die de nodige opleidingen gevolgd hebben en zich al meermaals hebben weten te bewijzen. Neem snel contact met ons op via ons contactformulier of door te bellen naar +32 (0)470 81 20 70. Wij bezorgen u zo snel mogelijk een offerte voor de reiniging van uw dakbeglazing.

bottom of page