top of page

Reiniging van uw plat dak in Vlaams-Brabant

✓ Verschillende ondergronden

✓ Milieubewuste aanpak

✓ Efficiënte en snelle reiniging

Voor de reiniging van uw plat dak in regio Vlaams-Brabant, Klein-Brabant of Mechelen, rekent u op onze experts. Ro Water. Works, onze firma uit Bornem, is dé specialist op gebied van oppervlaktereiniging in uw buurt. Zowel particulieren als bedrijven schakelen ons in voor een grondige reiniging van hun plat dak.

Moeten uw muren gereinigd worden?

Een volledige reiniging van uw plat dak

Bij een plat dak ziet u vervuiling minder snel, maar dat wil niet zeggen dat er geen vuil aanwezig is. Integendeel, een plat dak vereist juist meer onderhoud dan een hellend dak, omdat vuil er gewoon op blijft liggen. Dit vergroot het risico op lekkages of andere beschadigingen. Bij een whiteroof of coolroof bestaat bovendien het nadeel dat de reflecterende functie van het dak afneemt wanneer dat vervuild is. Hierdoor neemt dus ook de opbouw van warmte onder het dak, en bijgevolg de uitstoot toe. U doet er dus goed aan om ons bedrijf, dat veel ervaring heeft met het onderhoud van daken, in te schakelen voor de reiniging van uw plat dak. Wij zorgen ervoor dat uw dak opnieuw vrij is van algen, mos of andere vervuiling én dat deze vervuiling langer wegblijft. Na onze oppervlaktebehandeling heeft uw coolroofdak bovendien weer een optimale SRI.

Onze milieuvriendelijke methodiek

muur reinigen

Door de bekende SoftWash-methodiek te hanteren, pakken wij de vervuiling bij de bron aan. Zo krijgt u niet alleen een mooi visueel resultaat, maar bent u er ook zeker van dat uw plat dak écht proper is. De techniek is volledig milieuvriendelijk, en na de reiniging is er opnieuw minder energie nodig om uw gebouw te koelen. Onze reiniging van uw plat dak is dus op twee verschillende manieren goed voor het milieu. Heeft u zonnepanelen op uw dak? Ook deze reinigen wij graag voor u. Onze methodes zijn namelijk geschikt voor meer dan 100 verschillende ondergronden!

Laat onze resultaten u overtuigen

Bij onze projecten vindt u enkele voorbeelden van ons werk. Zoals u ziet, ziet uw plat dak er na onze reiniging weer net als nieuw uit. Aarzel dus niet langer en neem snel contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Heeft u nog vragen over onze buitenreinigingen? Vergeet ze dan zeker niet te stellen. Onze experts vertellen u graag meer!

bottom of page