top of page

Reinigen van een hellend dak in Vlaams-Brabant

✓ Verschillende ondergronden

✓ Milieubewuste aanpak

✓ Efficiënte en snelle reiniging

Wij reinigen uw hellend dak in Vlaams-Brabant of Klein-Brabant op doeltreffende wijze. Ro Water. Works uit Bornem is dé specialist op gebied van allerhande oppervlaktereinigingen. Dankzij onze innovatieve technieken kunnen wij uw dak vlot, doeltreffend en blijvend reinigen. Ontdek er hier alles over!

Moeten uw muren gereinigd worden?

Wij reinigen elke soort hellend dak probleemloos

Doorheen de tijd is uw dak onderhevig aan anorganische vervuiling zoals (fijn)stof of zand. Hierdoor kan organische vervuiling, zoals mos of meeldauw, zich na verloop van tijd manifesteren op uw dakoppervlak. Deze organismen ‘eten’ de ondergrond als het ware op, waardoor schade aan het dakoppervlak onvermijdelijk is. Daarom is het bijzonder belangrijk om uw hellend dak geregeld grondig te laten reinigen. Daarvoor rekent u op onze experts. Voor de reiniging van daken maken wij steeds gebruik van de bekende SoftWash-methode. Waar de traditionele methodes enkel het resultaat van de vervuiling aanpakken en dus eigenlijk slechts een esthetische reiniging uitvoeren, pakt deze SoftWash-oppervlaktebehandeling de oorzaak aan tot op sporenniveau. Zo blijft uw dakoppervlak 3 tot 6 keer langer proper. Bovendien moeten we in vele gevallen uw dak niet betreden, waardoor we eventuele schade vermijden. Wanneer u bovendien een dakoppervlak laat behandelen door een gecertificeerde SoftWashSystemsTM-partner, rekent u op vijf jaar garantie. Indien u zonnepanelen op uw hellend dak heeft liggen, reinigen we deze graag mee voor u. Al onze wagens zijn namelijk ook uitgerust met een osmose-installatie, die ook uiterst geschikt is voor pv-installaties.

muur reinigen

Laat ons uw dak reinigen en bespaar uzelf tijd en moeite

Uw hellend dak zelf reinigen is een risicovolle, moeizame en tijdrovende onderneming. Doe daarom een beroep op onze firma met meer dan tien jaar ervaring in de SoftWash-buitenreiniging. Honderden tevreden klanten gingen u reeds voor. Contacteer ons vandaag nog om uw offerte aan te vragen!

bottom of page