top of page

Reinigen van damwandplaten in Vlaams-Brabant

✓ Verschillende ondergronden

✓ Milieubewuste aanpak

✓ Efficiënte en snelle reiniging

Bent u op zoek naar een bedrijf voor het reinigen van damwandplaten in regio Vlaams-Brabant, Mechelen of Klein-Brabant? Wij helpen u graag verder. Ro Water. Works uit Bornem staat bekend om zijn doeltreffende, innovatieve en duurzame reinigingen. Bij ons krijgt u geen schadelijke producten of hogedrukreinigingen, maar een 100% biologische en milieuvriendelijke behandeling.

Moeten uw muren gereinigd worden?

Reinigen van damwandplaten op milieuvriendelijke wijze

Damwandplaten zijn tegenwoordig erg populair als beplating voor logistieke gebouwen of andere bedrijfspanden. Ze kunnen zowel dienen als gevelpanelen als ter bekleding van een dak. In tegenstelling tot klassieke dakpannen, zijn ze erg onderhoudsvriendelijk. Dat betekent echter nog niet dat ze immuun zijn tegen aanslag of ophoping van vuil. Het is dus van belang om uw damwandplaten met regelmaat te laten reinigen door een gespecialiseerde firma, zoals ons bedrijf. Wij behandelen allerhande ondergronden met behulp van de SoftWash-methodiek of onze borstelmachines. Dankzij deze methodes slagen wij erin om uw beplating volledig proper te krijgen, zonder schade aan het milieu. U doet er dus goed aan om ons in te schakelen voor de reiniging van uw gevelbekleding of dak.

muur reinigen

Neem vandaag nog contact met ons op

Kies voor onze firma en laat uw damwandplaten reinigen door dé expert op gebied van buitenreiniging. Meer dan 450 tevreden klanten gingen u reeds voor. Neem snel contact met ons op om uw vrijblijvende offerte te ontvangen. Lees ook zeker alle informatie over ons en onze missie.

bottom of page