top of page

Reiniging van een zadeldak in Vlaams-Brabant

✓ Verschillende ondergronden

✓ Milieubewuste aanpak

✓ Efficiënte en snelle reiniging

Bent u op zoek naar een ervaren firma voor de reiniging van uw zadeldak in Vlaams-Brabant of de wijde regio rond Mechelen? Dan zijn wij het bedrijf dat u zoekt. Ro Water. Works uit Bornem is gespecialiseerd in kwalitatieve en duurzame oppervlaktebehandelingen. Dankzij ons glanst uw dak als nooit tevoren.

Moeten uw muren gereinigd worden?

Wij gaan secuur te werk bij de reiniging van uw zadeldak

Een zadeldak is een van de meest voorkomende soorten woningdaken. Er zijn veel voordelen verbonden aan dat soort dak, maar ook een groot nadeel: wanneer uw dak na verloop van tijd vuil is, is dit zeer goed zichtbaar. Bovendien is het zelf reinigen van uw zadeldak niet zonder risico, zeker indien u hier geen ervaring mee heeft. Daarom is het een goed idee om ons in te schakelen voor de reiniging van uw dakpannen. Wij hanteren duurzame methodes voor onze buitenreinigingen, waardoor u niet alleen rekent op een smetteloos eindresultaat, maar uw dak ook lange tijd mooi blijft. Onze technieken zijn geschikt voor de reiniging van elke soort zadeldak, van natuurleien en kunstleien tot tegelpannen en betonpannen. Heeft u zonnepanelen op uw zadeldak? Ook deze kunnen wij probleemloos reinigen.

muur reinigen

Laat uw dak glanzen als nooit tevoren

Of u nu een zadeldak heeft of een plat dak, bij ons rekent u op een nauwkeurige reiniging met een duurzaam resultaat. Aarzel niet langer en neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsaanvraag. U bereikt ons via het nummer +32 (0)470 81 20 70 of via ons contactformulier.

bottom of page