top of page

Onderhoud van uw atrium in Vlaams-Brabant

✓ Verschillende ondergronden

✓ Milieubewuste aanpak

✓ Efficiënte en snelle reiniging

Als u op zoek bent naar een bedrijf voor het onderhoud van uw atrium in regio Vlaams-Brabant of Klein-Brabant, staat Ro Water. Works voor u klaar. Onze firma uit Bornem heeft bijzonder veel ervaring met het onderhouden van allerhande oppervlakken, waaronder muren en glazen constructies. Uw atrium is bij ons in goede handen.

Moeten uw muren gereinigd worden?

Laat het onderhoud van uw atrium over aan professionals

Een atrium verleent bijzonder veel klasse aan elk gebouw. Als u een exclusieve toets aan uw woning of bedrijfsgebouw wilt geven, is een atrium een uitstekende keuze. Het is echter niet evident om zo’n atrium te onderhouden, en een vuil atrium toont uiteraard niet mooi. Daarom is het een goed idee om onze experts op gebied van doeltreffende buitenreiniging in te schakelen voor het onderhoud van uw atrium. Afhankelijk van de grootte van uw project wordt de juiste techniek gekozen. Zo is het onder meer mogelijk om uw atrium met telewash te reinigen, of met onze robot. Het reinigen met RO-water zorgt voor een glashelder en langdurig resultaat. Dankzij dit aanbod aan verschillende technieken kunnen wij dus uw volledige atrium onderhouden en reinigen, ongeacht de grootte.

muur reinigen

Kies voor een kraaknette reiniging

Heeft u interesse in onze diensten omtrent het onderhoud van uw atrium? Onze experts helpen u maar al te graag verder. Bel naar +32 (0)470 81 20 70 of vul ons contactformulier in en wij maken een vrijblijvende prijsofferte op. Bent u akkoord? Dan komen we zo snel mogelijk langs bij uw woning of kantoorgebouw voor het onderhoud.

bottom of page