top of page

Muren reinigen in Antwerpen en omstreken

✓ Verschillende ondergronden

✓ Milieubewuste aanpak

✓ Efficiënte en snelle reiniging

Wilt u muren laten reinigen in uw residentiële of bedrijfspanden in regio Antwerpen en Mechelen? Schakel de professionals van Ro Water. Works uit Bornem in om uw muren te laten schoonmaken. Wij zorgen ervoor dat uw muren snel weer splinternieuw ogen. Muren worden vuil door verschillende oorzaken, denk hierbij aan regen, opwaaiend stof en veel meer. Wij hebben steeds de juiste technieken om elke ondergrond aan te pakken. Ontdek snel hoe wij u van dienst kunnen zijn!

Moeten uw muren gereinigd worden?

Wij kunnen uw muren reinigen

Door uw muren te laten schoonmaken door ons bedrijf, bent u een perfecte dienstverlening gegarandeerd. Wij komen langs en bekijken allereerst welke ondergrond de muren hebben. Dat is belangrijk, omdat niet alle producten en technieken op elke ondergrond gebruikt mogen worden. Wanneer u uw muren wilt laten schoonmaken, staan wij klaar voor een beschadigingsvrije aanpak. Bovendien doen wij er alles aan om milieuvriendelijk te werk te gaan. Op die manier is het laten reinigen van uw muren en gevels ook goed voor de omgeving.

Meer dan enkel muren reinigen

Naast muren kan u door ons ook uw oprit laten schoonmaken. Zo komt u steeds in een rustige omgeving thuis of krijgen uw klanten meteen de juiste indruk van uw bedrijf. U schakelt ons ook meteen in voor de reiniging van uw parking voor een hygiënisch totaalplaatje. Door uw muren en de naaste omgeving van uw bedrijf of woning te laten reinigen, geeft u meteen een fijne indruk. Heeft u ook zonnepanelen? Wij zorgen graag voor de reiniging van uw pv-installaties op een veilige manier voor meer rendement.

muur reinigen

Meer dan enkel muren reinigen

Onze medewerkers komen graag langs om uw muren te reinigen, welke ondergrond deze ook hebben. Als reinigingsbedrijf zorgen wij voor een prachtig resultaat. Bekijk onze voltooide projecten en ontdek hoeveel effect een reiniging kan hebben. Wij staan klaar voor u. Contacteer ons door te bellen naar +32 (0)470 81 20 71 of door te mailen naar info@roww.be om een afspraak te maken.

bottom of page