top of page

Reinigen van Ytong in Vlaams-Brabant

✓ Verschillende ondergronden

✓ Milieubewuste aanpak

✓ Efficiënte en snelle reiniging

Wij zijn uw expert voor het reinigen van Ytong in regio Vlaams-Brabant of Klein-Brabant. Ro Water. Works staat garant voor een hoogkwalitatieve reiniging zonder schade aan uw gebouw of aan het milieu. Ons bedrijf uit Bornem zorgt ervoor dat uw Ytong-blokken opnieuw volledig proper zijn, en dat voor lange tijd blijven.

Moeten uw muren gereinigd worden?

Wij reinigen Ytong zeer snel, maar met een langdurig resultaat

Ytong is zeer populair als bouwmateriaal, aangezien het bijzonder licht is. Het bestaat namelijk voor een groot deel uit luchtcellen. Dat heeft echter als nadeel dat het ook vrij poreus is, waardoor het afgeraden is om Ytong te reinigen met sterke producten of hoge druk. Gelukkig biedt onze SoftWash-methode hier een oplossing voor. Hierbij wordt er enkel gebruik gemaakt van osmosewater, een volkomen onschadelijk doch doeltreffend reinigingsproduct dat al het vuil opneemt en geen sporen achterlaat. Het resultaat is een volledig gereinigd oppervlak dat zeer lang proper blijft. Dankzij deze methode reinigen wij niet alleen Ytong probleemloos, maar ook vele andere bouwmaterialen, zoals baksteen. Op gebied van buitenreiniging is geen uitdaging te groot voor ons.

muur reinigen

Maak snel een afspraak voor de reiniging

Wilt u onze experts inschakelen om uw Ytong-blokken te reinigen? Vul snel ons contactformulier in om uw vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij rekenen steeds een eerlijke prijs aan en werken op maat van de individuele klant. Of u nu een particulier bent of ons inschakelt voor uw bedrijf, u rekent op de allerbeste service!

bottom of page