top of page

Reiniging van cassettegevels in Vlaams-Brabant

✓ Verschillende ondergronden

✓ Milieubewuste aanpak

✓ Efficiënte en snelle reiniging

Voor de reiniging van cassettegevels vindt u geen betere firma in regio Vlaams-Brabant of Klein-Brabant dan ons bedrijf. Ro Water. Works uit Bornem is al jarenlang een pionier op gebied van oppervlaktebehandelingen in België. Wij reinigen uw cassettegevels op een grondige en duurzame manier, zodat uw gevel opnieuw netjes oogt en dit ook blijft. Deze dienst voeren we uit in heel België, en mogelijk ook internationaal.

Moeten uw muren gereinigd worden?

De reiniging van cassettegevels is voor ons kinderspel

Cassettegevels zijn enorm populair als gevelbekleding voor allerhande bedrijfsgebouwen. Het geeft een klassevolle uitstraling, vergt weinig onderhoud en heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding. Net zoals elke soort gevel, durven ook cassettegevels na verloop van tijd echter te verkleuren of geteisterd te worden door mos en algen. In dat geval is het van groot belang om uw cassettegevel te laten reinigen, zodat uw bedrijf professioneel blijft ogen. Onze firma heeft al veel ervaring met de reiniging van cassettegevels en voert dat steeds op een doeltreffende manier uit. Afhankelijk van de grootte van het project en de ernst van de vervuiling kiezen wij voor onze Apex-, Zenit- of SoftWash-methode. Kortom, wij zijn de ideale partner voor het onderhoud van uw gevelpanelen.

muur reinigen

Maak snel een afspraak

Bij onze firma rekent u op een buitenreiniging van de hoogste kwaliteit. Maak dus snel een afspraak om de reiniging van uw cassettegevels te bespreken. Bel hiervoor naar +32 (0)470 81 20 70 of stuur een e-mail naar info@roww.be. U vindt alvast enkele voorbeelden van ons werk bij onze projecten.

bottom of page